Scroll to top
11.12.2019 г.

Първа копка на нова сграда за Клиентски център на EVN в Пловдив

 

Днес, 11 декември 2019 г., беше направена символична първа копка на нова сграда на Клиентски енергoцентър (КЕЦ) Пловдив Север на Електроразпределение Юг (част от EVN). Сградата ще бъде изградена на терен с адрес ул. „Васил Левски“ 214 в гр. Пловдив.

На церемонията по стартиране на строителството присъстваха г-н Карл Денк, председател на съвета на директорите на Електроразпределение Юг, г-н Александър Сипек, заместник-председател на съвета на директорите на Електроразпределение Юг, г-н Димчо Костов, ръководител отдел „Координация външни организации“ и др.

Проектът предвижда да бъде изградена първата нова и модерна сграда на Клиентски център в Пловдив. Сградата ще бъде едноетажна монолитна конструкция, с частично подземно ниво. Разгъната застроена площ е над 980 кв.м., като е предвидена  и зона за открит склад за материали. Новата постройка ще предложи приятна и удобна работна среда, с места за 45 сътрудника.

С този проект EVN продължава инвестициите в инфраструктурата на Клиентските центрове и подобряване на клиентското обслужване. Инвестицията в новата сграда e 2,3 млн. лв. и е част от мащабния пакет инвестиции „EVN за Пловдив“, който ще бъде реализиран през следващите години в града и надхвърля 40 млн. лв.
                                                                                    

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден