Scroll to top
28.09.2022 г.

Над 70 дежурни екипа на Електроразпределение Юг са в готовност да реагират при необходимост в изборния ден

 

Дружеството ще обърне специално внимание на електрозахранването за избирателните секции

Във връзка с провеждането на избори за Народно събрание на 2 октомври 2022 г. (неделя) Електроразпределение Юг (част от ЕVN) предприе организационни и технически мерки за подсигуряване на електрозахранването на избирателните секции в Югоизточна България с цел нормалното протичане на изборния процес.

Мерките включват:

  • Мобилизиране на допълнителни дежурни по места за 1 и 2 октомври 2022 г. Специално внимание е отделено за подсигуряване на електрозахранването в избирателните секции.
  • За периода от 30 септември до 3 октомври 2022 г. се прекратява извършването на всички планирани технически дейности по електроразпределителната мрежа. Такива ще бъдат извършвани само в случаи на неотложна необходимост и при отстраняване на възникнали повреди.
  • Налице са мобилни генератори, които могат да се използват са осигуряване на захранване за сградите с избирателни секции.
  • Извършена е проверка на аварийния резерв и материали по места, наличност в аварийни автомобили и специализирана техника.

Денонощно функционира и Диспечерският център на Електроразпределение Юг, в който се извършва постоянен 24-часов контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

Електроразпределение Юг
Денонощен телефон: 0700 1 0007 
www.elyug.bg 

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден