Scroll to top
15.11.2022 г.

EVN България откри обновен клиентски офис в Пазарджик

 

Новият офис е с повече места за обслужване и с удължено работно време

На 15 ноември 2022 г. EVN България откри изцяло обновен офис за клиентско обслужване в гр. Пазарджик. Той се намира на същия адрес, както и досега – бул. „Гурко“ 4. Офисът беше открит от Александър Сипек, регионален мениджър на EVN България, и Стефка Алексиева, ръководител отдел „Връзка с клиенти“.
 
Цялостната реконструкция беше извършена за 6 месеца и има за цел предоставяне на по-добро обслужване на клиенти.
 
Модерният EVN офис предлага пълния набор от услуги и консултации, свързани с поддръжка на мрежата и доставка на електрoенергия. Той е разположен в ново, голямо и просторно помещение с площ от 164 кв. м., което е два пъти повече спрямо площта на досегашното помещение. По-голям е и броят на обслужващите места – те вече са осем, спрямо шест досега.
 
Новият офис предлага достъпна локация в центъра на града и приветлива среда. За по-голямо удобство той ще е с удължено работно време за клиенти: понеделник – петък: 9:00 - 18:30 часа (събота и неделя: почивни дни).
 
Това е поредният изцяло реконструиран клиентски офис на компанията в Югоизточна България, след отворени два такива в Пловдив и по един в Стара Загора и Бургас. Откриването на поредния нов EVN офис продължава политиката на компанията за развитие и подобряване на клиентското обслужване.

Офисът беше открит от Александър Сипек, регионален мениджър на EVN България, и Стефка Алексиева, ръководител отдел „Връзка с клиенти“.

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден