Scroll to top

В EVN България вярваме, че собствените ни действия са тези, които предизвикват промяната. Това е причината да продължаваме да вървим напред като социално отговорна компания, насочена към хората и околната среда.

Тази година отново обръщаме внимание на енергийната ефективност, но този път през децата – тези, които възприемат най-бързо и търсят причинно-следствената връзка във всичко.

В природата на децата е да бъдат любознателни и активни, като винаги приемат с радост да бъдат полезни у дома, а когато виждат резултата от постъпките си, са повече от щастливи. Да привлечеш вниманието им и да ги накараш да те слушат обаче не е лесна работа. В съвременната среда, в която растат, най-близкият начин да достигнем до тях е чрез технологиите.

Ето затова създадохме Хладилничко – виртуален симпатяга, който се появява чрез сканиране на QR код и е готов да ви даде полезни енергийни съвети. Закачливият му поглед и чаровна усмивка, запечатани на магнит за хладилник, веднага привличат вниманието на децата ви.

Вземете си магнит, поставете го на хладилника у дома и се запознайте с Хладилничко. Побъбрете си и сами се уверете, че енергийна ефективност у дома е реално постижима чрез малките стъпки в ежедневието ни.

Хладилничко ще разкаже на децата ви какво го прави щастлив и какво го кара да плаче, ще сподели защо недоволства приятелката му Тенджера и кога обича да му е тъмно и тихо.

Знаем, че между децата и музиката има специална връзка, затова подготвихме и песничка, която лесно се превръща в част от ежедневните им приключения.

Безплатните магнити с Хладилничко можете да откриете в клиентските офиси на EVN България, в търговската мрежа на книжарници Сиела и Хеликон от 15 септември 2022 г., като получаването им не е обвързано с покупка. Побързайте, защото се изчерпват бързо.

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден