Scroll to top

Стабилна работна среда

В EVN предлагаме дългосрочна заетост на сътрудниците си независимо от икономическата обстановка. Това е възможно благодарение на нашата последователна инвестиционна политика и визия за устойчиво позициониране на българския енергиен пазар.

Осигуряваме коректно и навременно заплащане, което дава сигурност на сътрудниците и техните семейства.

Гъвкаво работно време

За да презареждат пълноценно, нашите сътрудници имат възможност да балансират между лични и професионални ангажименти.

Предоставяме възможност за гъвкаво начало и край на работния ден, по-рано тръгване от офиса в петък, допълнителни почивни дни за натрупани часове, работа от разстояние и други.

Безопасни условия на труд

За нас хората са най-важни, затова предоставяме най-висок клас облекло и оборудване за безопасно изпълнение на служебните задачи, като следим за тяхното постоянно и правилно използване.

Разработваме и разнородни вътрешни обучения и кампании за повишаване на професионалните умения и вниманието на колегите.

Допълнителни средства

В EVN прилагаме стил и стандарти на работа, характерни за големите европейски компании. Всеки от нашите сътрудници може да се възползва от допълнителни средства за:

  • лятна почивка;
  • Великден и Коледа;
  • работно облекло;
  • раждане на дете.

Хармонична работна среда

В компанията живее дух на колегиалност и сътрудничество, защото ние сме свързани помежду си – специалисти от различни области с поглед в една и съща посока.

Работното ни ежедневие ни поставя в ситуации, в които е важно да разчиташ на другия, и в такива, в които е важно да го подкрепиш. Нашите екипи са сплотени, отговорностите са разпределени, а успехите – споделени.
 

Допълнителна здравна застраховка

Здравето е основен жизнен фактор за всеки от нас, затова насърчаваме навременната диагностика, като организираме годишни профилактични прегледи при широк кръг от специалисти и предоставяме разширен пакет от медицински услуги за превенция и лечение на заболявания.

EVN Академия

Предоставяме среда за придобиване на ценен опит и насърчаваме сътрудниците да развиват потенциала си чрез богат набор от вътрешни и външни обучения. Добре подготвените професионалисти са нашата сила.

Сред целите на EVN Академия са повишаване на професионалната квалификация и специализираните компетенции на сътрудниците на дружеството и подобряване на качеството на услугите и работата с клиентите.
 

Развиване на умения и компетенции

Работата ни е интересна и комплексна, така че всеки, който желае да се развива като специалист, има възможност да се докосне до нови задачи, в които да разгърне потенциала си.

При нас намират реализация специалисти от различни сфери – електро- и топлоинженери, икономисти, юристи, IT специалисти, маркетолози, финансисти. Но най-вече в компанията работят истински професионалисти – хора, притежаващи отлична експертиза в областта на енергетиката.

Вътрешни инициативи за социална отговорност

Силната корпоративна култура се отразява на всеки аспект от работата в EVN. Ние знаем, че за да изпълняваме своята мисия и цели, се нуждаем от ангажирани сътрудници и сплотени екипи. Знаем, че за да бъдем ефективни и да се развиваме, трябва на първо място да се чувстваме полезни.

Затова насърчаваме кампании и инициативи и в двете насоки – сплотяващи екипите и инициативи с полезен отзвук върху цялото общество като например EVN за България.

Карти за спорт

Спортът е един от най-важните фактори за доброто здраве, затова стимулираме активността във и извън EVN.

Стремим се да създаваме възможности за по-добър стандарт на живот, а спортната култура е неизменна част от това.

База за отдих и почивка

За да сме пълноценни и отпочинали може да се възползваме от почивната база на компанията край Пампорово, където да се зареждаме с енергия. Това ни помага да балансираме между лични и професионални ангажименти и ни прави по-ефективни във всяка ситуация.

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден