Scroll to top

Нашите ценности

За да се развиваме и да създаваме бъдеще в България, разчитаме на ключови ценности и политика на управление, изведени след дългогодишен опит в сферата на услугите, обслужването на клиенти и екипната работа:

СИГУРНОСТ: Поставили сме си мисията да осигуряваме непрекъсната топлина и светлина за нашите клиенти и стабилна, балансирана работна среда за сътрудниците ни.

ОТДАДЕНОСТ: Влагаме време и енергия, за да удовлетворим нуждите на нашите клиенти във всеки един момент, благодарение на нашата ангажираност, отдаденост и екипен дух.

РАЗВИТИЕ: В хода на нашата динамична и предизвикателна работа насърчаваме личностно и професионално развитие на нашите сътрудници.

ОТГОВОРНОСТ: Стремим се непрекъснато да създаваме условия за по-добър живот и да подпомагаме устойчивия обществено-икономически напредък на страната.

Ние предлагаме

За нас в EVN България е важно всеки сътрудник да се чувства мотивиран, ценен, вдъхновен и зареден. Стараем се да създаваме условия за по-добър живот на колегите, като им осигуряваме стабилна работна среда и насърчаваме личностното и професионално развитие.

Баланс работа-личен живот

За да презареждаме пълноценно, имаме възможност да балансираме между лични и професионални ангажименти. Предоставяме възможност за гъвкаво работно време, допълнителни почивни дни за натрупани часове, работа от разстояние и други.

Професионално развитие

В компанията функционира добре разработена система за обучения – EVN Академия , която подпомагат всеки сътрудник да обогати своите знания и умения. А разнообразните теми и предизвикателства в нашата сфера дават възможност на всеки, който желае да се развива като специалист, да се докосне до нови задачи и роли, в които да разгърне потенциала си.

Безопасни условия на труд

За нас безопасността е висш приоритет. Затова предоставяме най-висок клас облекло и оборудване за безопасно изпълнение на служебните задачи. Разработваме разнородни вътрешни обучения и кампании за повишаване на професионалните умения и вниманието на колегите.

Социален пакет

Социалните придобивки като здравна осигуровка, застраховки живот и злополука, допълнително пенсионно осигуряване, суми за почивка и празници и финансова подкрепа за новородени са предимства, от които всеки в компанията може да се възползва.
 

Коректен работодател

Считаме, че спазването на поети обещания и ангажименти е в основата на добрите отношения и доверието. Затова осигуряваме коректно и навременно заплащане, което дава сигурност на сътрудниците и техните семейства.

Социална ангажираност

Считаме, че отговорността към природата и бъдещите поколения трябва да бъде обща кауза на всички нас. Затова наред с корпоративните инициативи на компанията даваме възможност и на сътрудниците да взимат участие в доброволчески акции.

EVN – Твоята енергия. Твоето бъдеще.

Виж по-подробно описание на нашите допълнителни придобивки и работна атмосфера.

Какво търсим?

В EVN търсим талантливи, квалифицирани и силно мотивирани специалисти, които с енергия, ентусиазъм и висока ангажираност да реализират своя личностен и професионален потенциал.
Търсим точните хора, с които да изпълним целите си.
Търсим хората, които припознават нашата мисия като своя и с които ще споделяме обща посока.
Търсим хора, които ще ни подкрепят в работата, които ще са отговорни към природата, към действията си и към себе си, които се целят високо и на чието мнение можем да разчитаме.

Стани част от нашия екип

Непрестанно търсим добри професионалисти, които да се развиват при нас. Не се колебай, а направо

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден