Scroll to top

Нашите ценности

За да се развиваме и да създаваме бъдеще в България, разчитаме на ключови ценности и политика на управление, изведени след дългогодишен опит в сферата на услугите, обслужването на клиенти и екипната работа:

Осигуряваме качество на доставките на енергия с постоянни инвестиции, опит и експертни познания.

Отдадени сме на клиентите, стремим се да се грижим по най-добрия начин за техните потребности.

Постигаме целите си, като развиваме сътрудниците не само като професионалисти, но и като хора.

Влагаме енергията си в устойчивото развитие на обществото и икономиката на България.

Спазваме обещанията си както към институциите, така и към нашите сътрудници.

Ние предлагаме

Ние от EVN България вярваме в баланса – точното съотношение между работни задачи и свободно време, динамика и планиране. За нас е важно всеки сътрудник да се чувства мотивиран, ценен, вдъхновен и зареден. Стараем се да разширяваме и адаптираме нашия социален пакет спрямо нуждите на сътрудниците ни.

Гъвкаво работно време

Възможност за сътрудниците при необходимост да променят началото и края на работния си ден за максимална ефективност и мотивация при оптимален баланс между работа  и лично време.

EVN Академия

В компанията функционира добре разработена система за обучения, които подпомагат всеки сътрудник да обогати уменията и възможностите си. Добре подготвените професионалисти са нашата сила.

Безопасност

За нас безопасността е висш приоритет, затова разработваме разнородни вътрешни обучения и кампании за повишаване на професионалните умения и вниманието на колегите.

Карти за спорт

Стимулираме активността във и извън EVN, защото се стремим да създаваме възможности за по-добър стандарт на живот, а спортната култура е неизменна част от това.

Допълнителна здравна застраховка

Организираме годишни профилактични прегледи при широк кръг от специалисти и предоставяме разширен пакет от медицински услуги за превенция и лечение на заболявания.

Добра хармонична среда

Проявяваме уважение и разбиране към другите, към всеки един от компанията. Помагаме си, подаваме си ръка и се допълваме взаимно.

Вътрешни кампании и инициативи

Te подобряват работната среда и духа на сътрудничество. Имаме от стандартните тиймбилдинги през различни вътрешни конкурси и игри до доброволчески акции и общественополезни мероприятия.

Развиване на умения и компетенции

Работата ни е интересна и комплексна, така че всеки, който желае да се развива като специалист, има възможност да се докосне до нови задачи, в които да разгърне потенциала си.

Какво търсим?

В EVN търсим талантливи, квалифицирани и силно мотивирани специалисти, които с енергия, ентусиазъм и висока ангажираност да реализират своя личностен и професионален потенциал.
Търсим точните хора, с които да изпълним целите си.
Търсим хората, които припознават нашата мисия като своя и с които ще споделяме обща посока.
Търсим хора, които ще ни подкрепят в работата, които ще са отговорни към природата, към действията си и към себе си, които се целят високо и на чието мнение можем да разчитаме.

Виж телефонни номера Изпрати ни мейл
Свържи се с наш сътрудник по чат

Свържете се с нас

0700 1 7777

Eлектрическа енергия и услуги
пон.-пет. от 8:00 до 17:00 ч.

0700 1 0007

При липса на електрозахранване в Югоизточна България
денонощно, всеки ден

0700 1 0207

Автоматична проверка на сметка
денонощно, всеки ден

0700 1 7898

Топлинна енергия и услуги
денонощно, всеки ден